Nuffnang Ads

28 April 2017

Menghitung Hari

Assalamualaikum readers,

Dekat 2 bulan jugak ni x update blog. Busy siapkan full thesis. maklumlah xhabis study lagi huhuhu sadis tau. patut la orang cakap, writing la paling susah sekali nak buat. asal taip je delete. pastu bila dah submit, kena rewriting lagi. nasib baik berjaya settle kan sampai 3rd draft je. lau sampai 10th draft, hmmm matilanakk.


me in 31 weeks
now dah 38 weeks
dup dap dup dap

okeh bila cakap pasal menghitung hari. Ada 2, 1st menghitung hari nak present progress research. act I sempat siapkan full thesis. patut boleh terus ke pre viva tapi disebabkan I xmampu nak ulang alik pergi U, I submit untuk progress je. Tapi SV I suruh doa banyak banyak, mana tau my panels baik hati nak tolong. cuba nasib je la. asalkan I present semua bab sampai habis. 2nd, menghitung hari nak bersalin. hahaha yang ni I lagi la nervous. 1st edd 30/4/2017. 2nd edd 13/5/2017. harini 28/4 kan, actually dah rasa FALSE CONTRACTION ! Ya Allah sakitnya hanya Tuhan yang tahu. nasib baik xkerap sangat. kalau kerap tu maknanya apa kawan kawan?? dah nak meletop la kan?? hahaha tapi I tahan je. sebab nak present punya pasal. tau x tarikh presentation I hari Selase depan? 2/5/2017. hahaha macam mana ni? puas pujuk baby, jangan keluar dulu. If I tangguh lagi susah I nak bagi komitmen. tapi kalau dah takdir terberanak dulu xpela. Redha dan bersyukur


Orang cakap, baby leh dengar cakap mummy dia. So kena la pujuk pujuk baby. Duduk la dalam tu dulu ye. Bagi la mummy present. Huhuhu. Mummy nak bawak awak pergi convo bulan 10 ni. Deal?


STRONG. STRONG. STRONG

3 comments:

  1. all the best utk presentation, (kalau tak meletup lagi.) =)

    ReplyDelete

daun pandan daun selasih,
awak yang komen, saya ucap terima kasihhh