Nuffnang Ads

10 March 2011

My Great Day | Lalala

hye assalamualaikum =)

sesiapa yang berniat untuk membaca entry ini sila sengih lebar lebar macam saya. heeeeee =) hahaha. okeh saya cuma nak berkongsi sebuah perasaan gembira yang teramat sangat kerana akhirnya ! dapat jugak menggenggam sebuah diploma KEJURUTERAAN AWAM. yeyeh ! sila jangan jeles * haha xbaik kan kalau riak. mahap T_T *


xkesah laa kalau baru ada diploma jeq pun. janji dapat. haha. lepas neh mane tau awak semua baca pulak entry saya dapat ijazah ! kan ? lalalala. tapi xpe. saya xkesah pun kalau kena merangkak perlahan lahan. wah tabahnya aku ! hahaha.

itu jubah konvo
yang atas pale tuh mortarboard
* abaikan muke selekeh itu yaw *


classmates
syahir. irshad. rafi. zam. foe. paly
azlan rasdi
nadzirah yahaya
ewan zulkarnaini
mase pes pes jumpe. 
wah kau gemok ! eh aku pun gemok ! lalala


 nad
kawan 1 kepale 1 badan 1 saiz 1 bantal dan sebagainya
hahahaha. congrats dear !


lebiu dad. lebiu mom
muaaaah ! muaaah !
amik sorang satow !

rashid. my photographer

ayu. kekasih pertama
budak electric
kami dah bercinta sejak 4 tahun yang lalu
tapi dia xpernah memahami saya
dia selalu marah marah kalau baju saya penuh simen and tanah
feel busuk ! kotor ! macam indon !
* yunk, ayat ayat cinta kau sangat romantik *

intan mastura. i love u more !

liya. wink wink wink
saya cinta dia jugaa
kami penah tido bersama. zzzZZZ
haha

eh eh. i curik dr fb u tau ! haha
btw congrast dear. sori xpat snap pic sesama
kekangan masa. sobsobsob

kenangan manis macam gula gula
congratulation my super duper friends
* terkilan sbb saya xde lam pic neh *
tuh laa merendek jeq nga orang lain. haha
civil rawk yaw !

ain. fana. nadia. asmak. wani
apa yang paling saya suka ?
bunga saya ! 
yaa bunga saya ada bunga merah besar punya !
hahaha. thnx rashid.

Puan Dazlina and Anuar
terimakaseh. toceh toceh. arigato. haik

irshad. syaril. anuar again


owh saya suka ini !
* macam gampang jeq nak men baling baling *
chaaaittt !
tapi sangat touching dengan rekabentuk gigi sendiri
uwaaaa ! rupa rupanya saya jongang !

xtau la ape motif posing camneh
encik photographer suruh ikot cakap dia
=P

banyak lagi kot pic tapi xdpt laa nak upload semua
macam nak muntah darah lak nengok pic sendiri
hahaha

harap kehidupan akan jadi lebih tenang dan selesa lepas lalui semua neh =)

STRONG. STRONG. STRONG

16 comments:

  1. congratez wak! :)

    tak sabar nak pakai bju labuh2 tuh sambil main2 baling topi. tambah plak dapat sejambak bunga yang besar. wah! bestnya~~ weee. :D

    ReplyDelete
  2. congrates fya!!!
    hehee....da mkin besa ko yek~~:P

    ReplyDelete
  3. awak sendiri : heee thnx. gudluck ! nanti kalau da dapat pakai baju labuh post kat blog tau. nanti kita komen banyak banyak ! hehehe =)

    ReplyDelete
  4. kak pin : thanx dear ! haha. haip jangan perli perli eh. geget kang tau laa. haha

    ReplyDelete
  5. anies : thnx ! transkrip ? heee malu laaaa. kita bukan pandai. hahaha =)

    ReplyDelete
  6. wah wah wah...tahniah dah grad!!!
    leh sambung degree dekat uia. err...ahah~

    ReplyDelete
  7. hehee...itu tnda kamu bahagia...ye x???

    ReplyDelete
  8. rj Etika : heee. insyaallah. neh mesti student uia kan ? hehe

    ReplyDelete
  9. kak pin : haha. selagi kamu sayang saya, saya bahagia laaa =)

    ReplyDelete
  10. perghh hot tol chick comel ni...bnyk gak followers....hehe..

    ReplyDelete
  11. afiq : eh sejak kapan kau ad belog ? xbtw pon kecik ati aq. haha. dush !

    ReplyDelete
  12. Qama : sewel tuk awak. saya civil. haha.

    ReplyDelete
  13. tahniah!!!!


    syoknye kan konvo? time blaja je xbrape nak seronok..wuwuwuwu

    ReplyDelete
  14. si daun ceri : thnx. heee. marilah belajar untuk konvo. untuk konvo saja ! haha

    ReplyDelete

daun pandan daun selasih,
awak yang komen, saya ucap terima kasihhh