Nuffnang Ads

29 October 2011

bahagianya kalau dapat makan ABC

minggu ini dan minggu sebelumnya serta mungkin minggu berikutnya ----> saya SIBUK


saya sibuk dengan geologi


geologi banyak mengkaji tentang mineral yang terdapat dalam perot bumi
kaji batu batuan laa. ish3 dulu batu batu neh aku buat men batu seremban je
sekarang ? hambek kau. 1 buku tuh pasal teori je. waaa !

tape. belajar. belajar. abah kata geologi ni senang je !
=P

team work saya yang cumel sekali
sebab dorang semua ex polipd
chemistry da wujud secara semulajadi
ye saya senior dorang. so aku mem besar !
hahaha wek

jadi tak dapek laa nak update macam macam. huhu xbest kan kalau xupdate blog ? xpe xpe saya memang sengaja nak menepekkan habuk serta debu debu kat sini. deco deco. 

k babai. 


STRONG. STRONG. STRONG

8 comments:

  1. wow..cam best jek ko wat geologi tu..gmbr atas tu nmpk cam wanita bekerjaya...cewah!

    ReplyDelete
  2. cari kn sy batu permata bleh? hehehe

    ReplyDelete
  3. cik duyung : mne de. tuh namanya gaya mutu keunggulan ! hahaha

    ReplyDelete
  4. khairin : erk ? alolo kaye kot sye kalau leh jumpe batu permata. haha

    ReplyDelete
  5. wahhh...bestnye ko bljr...
    dpt trun site tgk batuan...
    aku dulu xdpt cz lecture busy n bdk klas pn busy...huhuhu...
    tp dlm family geoteknik,batuan la aku lh bangge...yg lain haram..cukup2 mkn n xlh ulang...huhuhu...

    ReplyDelete
  6. abg arash : wahaha. giler la otak aq blaja bende neh. byk kene baca. aq da la RAJIN sgt =P

    ReplyDelete
  7. tp pe2 pn family geologi mmg lh buat giler otak...x suke geologiiiiiiiiiiii.....

    ReplyDelete
  8. haha best laaa. rasa mcm nk goreng je batu batu tuh. goreng kunyit pon sodapppp !!! haha

    ReplyDelete

daun pandan daun selasih,
awak yang komen, saya ucap terima kasihhh