Nuffnang Ads

16 October 2011

bosan kot

hye sayang sayang semua. assalamualaikum =)

ok malam neh dah jawab 2 test ! CLAP CLAP CLAP 

1st test - construction engineering
2nd test - hydraulic

tapi not gud la kot. CE ok lagi. serunuk sangat jawab paper CE tapi bile jawab paper hydau macam nak tercekek pon ada. takkk ! takkkk ! ! ! saya xpercaya yang saya dah salah faham dengan soalan soalan tadi ! ! ! ok lupekanlah. anggap je laa saya jumpa formula baru tadi. so  , kau ade ? ? huhuhu

kecewa kot. pastu bertambah kecewa lak dengan pemandu bus kolej neh. bawak la hati hati. tau la malam. xyah la bawak laju pastu brek mengejut. awak, kalau awak yang tengah baca neh tadi naik 1 bus dengan saya, mesti awak kenal kan budak budak kecik yang jatuh beramai ramai tadi ? yaa kami berlima la tuh. jatuh secara berpeluk pelukan dan juga tindih menindih. owww so sweet. malang ! tapi naseb baik la antara kami berlima tuh, saya langsung xkena tindih. sebab saya yang tindih mereka. hahaha. dah la kitorang semua kecik kecik. kesian tol yang kena tindih tadi. sori kema, xsengaja tindih ko. nanti aku urut urut badan ko eh. huhuhu

sekarang nak rasa kecewa lagi. sebab xleh nak siapkan esaimen muzik neh. waaaaa ! !


Nama Not
semibrif
minim
krocet
kuaver
semikuaver
demisemikuaver

*aku rasa aku bukan xleh buat tapi aku malas*


giler comel aku lukis klef camni
eh lukis ke tulis erk ?
sebenarnya klef ditulis pada awal setiap baluk
tapi kenape aku tulis banyak banyak ?
owh saje je. nanti leh pilih mane yang lagi comel
hahahahaha


dah siap jugak laa sebenarnya tapi cikgu suh tulis banyak banyak
maybe cikgu pun sama pemikiran dengan saya laa
kalau buat banyak banyak nati leh pilih mane lagi comel =P

tadi aku masuk kelas muzik 10minit je. aku cakap ada test. tapi cikgu cakap ada gitaris undangan. rugi xjoin. xpelaa cikgu. saya tau dah gitaris undangan tuh bukan sham kamikaze. so xmenyesal sangat kot. bahahahaha

STRONG. STRONG. STRONG

8 comments:

  1. huhu sy ingat lagi dulu waktu skola rendah sy kena panggil kat depan sbb cegu nak bg tunjuk ajar spesyel kat sy cmne nak lukis klef trebel tu.. smpi skang ingat~ hahaha

    ReplyDelete
  2. hye..u blaja or mengajar kelas muzik kew..hehe..=)

    ReplyDelete
  3. cik daun ceri : hahaha. sy punya klef trebel sangat tidak cumel kan ? ?

    ReplyDelete
  4. chentaety : xla. belajar muzik. huhuhu

    ReplyDelete
  5. wah bljr music...
    ni lh jd engineer serba boleh ni...
    mane tau lps ni jd artis@komposer jgn lupe kwn x baik ko ni tau...hohohoho...
    wei ciptakan 1 lagu utk aku... :P

    ReplyDelete
  6. abg arash : 1 lagu 10 ribu. mau ? ?

    ReplyDelete
  7. demand giler...lum pe2 dh demand...xpe la... :P

    ReplyDelete

daun pandan daun selasih,
awak yang komen, saya ucap terima kasihhh