Nuffnang Ads

13 January 2017

Jum Sertai Senarai BLOG LIST saya

Assalamualaikum readers,

Harini I nak seruuu kawan kawan semua letak link blog uols dalam comment I ye. sebab I nak update Blog List I yang bernama "Bunga Api di Hati". gituuu

sebelah kanan tu blog list I

nampak x uols?

okeyy I mark ye

klik gambar untuk tumbesaran

meh la letak link, ia akan memudahkan readers lain nampak entry korang dan secara xlangsung menarik perhatian readers lain untuk singgah ke blog korang termasuk la I sendiri. entry korang akan muncul setiap kali di update ye . . . selamat berkenalan semuaaa



STRONG. STRONG. STRONG

28 comments:

  1. Hai nak nak!

    http://najmi-faiq.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. nak jugakkkkk! :*

    http://elsaalicious.blogspot.my/

    thank you yaa sis

    ReplyDelete
  3. Salam Filzah, terima kasih sudi singgah blog dan follow saya...sekrg ni semua nak follow kena guna akaun gmail kan..huk huk...saya ni pemalu sikit :p Tapi saya dah masukkan blog Filzah dalam bloglist saya....insyaAllah akan selalu datang melawat sini :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam Linda. Tq Linda. Nota dan Kopi already add in my bloglist =)

      Delete
  4. Hai, saya nak jugaa.

    http://fatinun.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alright Fatin. Tq bagi url blog. keep in touch =)

      Delete
  5. Saye pun nak ;)

    https://nadhiewueen.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. nakkk heeee

    http://messarah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. singgah je ternampak entry ni. elok sgt la sbb saya blogger baru... :D

    http://rosbirumuda.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. Sha nak juga..
    http://kasihkuamani.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. Hai awak! http://thefzhmdnr.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. hi sis ! salam kenal hee
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi fhatin, tq join. done add to the list!

      Delete
  11. Hi, selamat berkenalan ;)
    http://blogcikzue.blogspot.my

    ReplyDelete
  12. Hi, salam kenal 😊

    http://missclaudy94.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen, smga dgn segmen ni rami kenalan

    ReplyDelete
  14. As salam. saya nak bertukar2 link dgn Puan Nur..

    www.zukidin.com

    Thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam Abam Kie. boleh2. TQ ye =)

      Delete

daun pandan daun selasih,
awak yang komen, saya ucap terima kasihhh