Nuffnang Ads

13 January 2017

Jum Sertai Senarai BLOG LIST saya

Assalamualaikum readers,

Harini I nak seruuu kawan kawan semua letak link blog uols dalam comment I ye. sebab I nak update Blog List I yang bernama "Bunga Api di Hati". gituuu

sebelah kanan tu blog list I

nampak x uols?

okeyy I mark ye

klik gambar untuk tumbesaran

meh la letak link, ia akan memudahkan readers lain nampak entry korang dan secara xlangsung menarik perhatian readers lain untuk singgah ke blog korang termasuk la I sendiri. entry korang akan muncul setiap kali di update ye . . . selamat berkenalan semuaaa



STRONG. STRONG. STRONG

28 comments:

Faiq Najmi said...

Hai nak nak!

http://najmi-faiq.blogspot.my/

Nurfilzahnurfya said...

alright faiq najmi. tq join =)

Shaidatul Aireen said...

nak jugakkkkk! :*

http://elsaalicious.blogspot.my/

thank you yaa sis

Nurfilzahnurfya said...

berehhhh yunk. tq join =)

Linda said...

Salam Filzah, terima kasih sudi singgah blog dan follow saya...sekrg ni semua nak follow kena guna akaun gmail kan..huk huk...saya ni pemalu sikit :p Tapi saya dah masukkan blog Filzah dalam bloglist saya....insyaAllah akan selalu datang melawat sini :))

Fatin said...

Hai, saya nak jugaa.

http://fatinun.blogspot.my/

Nurfilzahnurfya said...

walaikumussalam Linda. Tq Linda. Nota dan Kopi already add in my bloglist =)

Nurfilzahnurfya said...

Alright Fatin. Tq bagi url blog. keep in touch =)

nadhie wueen said...

Saye pun nak ;)

https://nadhiewueen.blogspot.com

Sarah lalala said...

nakkk heeee

http://messarah.blogspot.com/

Nurfilzahnurfya said...

ok nadhie. done!

Nurfilzahnurfya said...

alright sarah. done!

SITI AWADAH said...

singgah je ternampak entry ni. elok sgt la sbb saya blogger baru... :D

http://rosbirumuda.blogspot.my/

Shahida Dzulkafli said...

Sha nak juga..
http://kasihkuamani.blogspot.my

Nurfilzahnurfya said...

alright siti. done!

Nurfilzahnurfya said...

alright sha. done!

Faezah Mdnor said...

Hai awak! http://thefzhmdnr.blogspot.my/

Nurfilzahnurfya said...

hi faezah. done!

Fhatin Amelia said...

hi sis ! salam kenal hee
http://mellyacrayola.blogspot.com/

Nurfilzahnurfya said...

hi fhatin, tq join. done add to the list!

Cik Zue said...

Hi, selamat berkenalan ;)
http://blogcikzue.blogspot.my

Nurfilzahnurfya said...

hi cik zue, selamat berkenalan =)

Claudia Claudy said...

Hi, salam kenal 😊

http://missclaudy94.blogspot.com

Zie Azi said...

selamat bersegmen, smga dgn segmen ni rami kenalan

Abam Kie said...

As salam. saya nak bertukar2 link dgn Puan Nur..

www.zukidin.com

Thanks..

Nurfilzahnurfya said...

hi claudia, salam kenal =)

Nurfilzahnurfya said...

inshaaAllah Zie =)

Nurfilzahnurfya said...

walaikumussalam Abam Kie. boleh2. TQ ye =)