Nuffnang Ads

18 January 2017

Review : Tudung Aryana Couture

Assalamualaikum readers,

I nak perkenalkan 1 jenama tudung milik wonder women Malaysia (sebab pencetusnya adalah wanita) fewitt. jenama apa tu ? It was Aryana Couture


simple & elegant

tudung Aryana Couture ni semua berkualiti dan murahh. paling best kannn, selalu banyak salee. pernah clearance sale sampai semua jenis tudung harga RM10 sahaja. memang seronokk la haaii tengok kakak kakak makcik makcik borong habis. 

ni salah 1 shawl yang I beli dan pakai. Shawl Bubble Printed
Minimal ironing sebab memang jenis ironless
xpayah gosok pun boleh terus lilit
btw, model cantikk

ni model hidung kembang 
sedihh betul muka hahaha
tapi serius, tudung ni senang sangat pakai
lelagi time pregnant, entah kau ada masa ke nak gosok tudung?
memang ni paling best

korang boleh singgah fb Aryana Couture dan instagram Aryana Couture untuk tengok tengok pilihan tudung. ada macam macam. shawl, bawal, inner snowcap semua adaa. ni ada sedikit pattern tudung yang I boleh kongsi

bawal satin

close up corak. tergoda takk?

bawal pucci

close up

shawl satin pucci

close up

aneka ragam bawal satin pucci

aneka ragam shawl bubble printed
yang ni lakuu keras sebab I baru tengok beberapa minit dah sold out
restock pleasee

basic shawl pun ada
pastel colour

cepat cepatlah singgah link yang I bagi okehh. support local




STRONG. STRONG. STRONG

20 comments:

  1. Wahh tq Filzah for info....menarik ni kena singgah beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wc. memang menarik. jangan lupa singgah ye =)

      Delete
  2. skrg ni mcm2 jenama tudung ada.... mahal ngn murah je bezanya

    cantik2 jgk design tudung kt sini ye dik...
    nnti lah usha2 kt ig nya...
    tp kalau yg mahal2 sampai beratus tak mampu nk membeli

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik kak, sy dah banyak pakai tudung dari jenama ni. hihi inshaaAllah mampu milik

      Delete
  3. nmpk senang pakai, berkenan dgn bawal pucci tu, cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik. sy pembeli tegar, sampai xmemasal jadi dropship dah. hehehe. leh tgk jgk koleksi kat ig @feel.attire =)

      Delete
  4. musim tudung bercorak pula skang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Kak Nab. trend tudung ni cepat sangat berubah hehehe

      Delete
  5. kena beli utk wife n anak2 saya ni..

    ReplyDelete
  6. wowww cantik2 sy suka yg shawl basic kaler pastel tu :D
    follow sini #483

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastel cecantik semua. sejukk je mataa memandang hehehe. TQ follow. already following u =)

      Delete
  7. Santeknyaaaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  8. Yeahh! hihihi.. koleksi shawl tak payah iron memenuhi ruangan sekarang ni. Smua nak senang je iron tudung pun malas da skrg. kikiki (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul tu. kalau dulu paling malas, paling nak cepat, paling nak senang..orang sarung tudung bibik. sekarang up to date sikitlaa. ironless material banyak hehehe

      Delete
  9. Sies murah ! Tapi high quality ! :) Borong pastel tu laa :)

    ReplyDelete

daun pandan daun selasih,
awak yang komen, saya ucap terima kasihhh