Nuffnang Ads

04 September 2011

saya suka bila kawan saya call dan saya menangis laju laju

sebab saya rindu lah ! saya sayang mereka. saya suka manja manja dengan mereka. saya suka usik mereka. saya suka kena marah dengan mereka. saya juga suka kena hempok laju laju dengan mereka. sehingga lah saya menempeleng kepale saya sekuat tiger demi untuk mengaku kalah. ish burok benar luahan perasaan neh

sejak 2 3 4 dan 5 menjak neh. buntunya. da benti keje kan. dah xde title bz woman. rasa mcm janggal je. bangun tido sukaty kol bape. on9 sepanjang masa pun xde spe nak marah. nak merambu ramba pun bile bile mase leh. makan apa saja pun peh ! nikmat sangat ! juga nak tengok tv sepanjang masa xde sape heran der. tv tuh bapak aku punya ! eh mmg la. tapi  kan. kan. kan. ini bosan ok 

kalau dulu bila bosan

selalu mempoya poyakan diri depan laptop lepas curik semua game lam baby asus. mak baby asus pon kadang kadang mabok men game. hahaha. mak baby asus sihatkah ? ? ada game baru ? ? lalalalala. 

jadi saya isytiharkan minggu ini sebagai minggu bermain game. matlamat adalah bermain game sampai pengsan. huh lagi sekali jadi manusia yang xberguna. hahahaha. babai


STRONG. STRONG. STRONG

10 comments:

  1. hahahaha..nice!..minggu bermain game eh...nak join nak join!!

    ReplyDelete
  2. untunglaa xde exam. boleh hadap game pagi petang siang malam. ngeh2

    ReplyDelete
  3. baby asus dah sengal. dah tak boleh main lama-lama. nanti dia overheat. grrrrr.

    ReplyDelete
  4. abg afiq : haip ! xleh3 ! kau ptt bersedia pegang buku di mana saja

    ReplyDelete
  5. cik chopu : weeee. hahaha. ala men game pon bosan gak

    ReplyDelete
  6. nad : baby asus da xlama la tuh. kau ptt ngandongkan baby galaxy tab lah ! baru la ad penyeri idop

    ReplyDelete
  7. wooh...
    jarang jumpa girls suka main game nih!!!
    XD

    ReplyDelete
  8. lyndaz : time busan jeq main. time xbusan xmain. hahaha

    ReplyDelete
  9. berhenti keje?

    tapi kenapa?

    *hai saya baru nk kenal awak

    ReplyDelete
  10. zety : xsesuai. nak cari keje lain. lgpun keje tuh xsame ngan qualification sy.

    ReplyDelete

daun pandan daun selasih,
awak yang komen, saya ucap terima kasihhh