Nuffnang Ads

28 June 2012

i want to spend my lifetime loving youuu

dengan menggunakan sisa baki ptptn di dalam akaun
maka agak berfaedah la jika membeli buku
hahahahahaha

dulu nad yang start dulu baca buku karya hlovate ni
lama lama falling in love pulak
setiap penulis memang cara lah !
even novel ni da lama. tapi nak jugak beli


yang ni novel seram
da lama jugak. setiap kali pergi Harris selalu je nampak
tapi xbeli pun. mesti buku ni cakap saya kedekut
tapi arini dia dah amik hati saya lak
hohohoho

yang ni latest jugak
sebab nampak kat list
NOVEL TERLARIS
sinopsis dia macam best
lagipun saya suka sangat dengan tajuk dia
agak nak tukar jadi love you Mr Annoying
bahahahaha

saya suka ayat dari novel Hlovate CONTENGAN PENGALAMAN PERJALANAN CARI TUHAN =)


STRONG. STRONG. STRONG

No comments:

Post a Comment

daun pandan daun selasih,
awak yang komen, saya ucap terima kasihhh