Nuffnang Ads

24 June 2012

selamat bercuti fil

baru sampai JB. woaaaa. arghhhhhh. habis jugak 2 sem. ala baru 2 sem. ada lagi banyak sem. huhuhuhuhu. 2 sem pun banyak kenangan. betapa saya rindu sue ada kat sisi. alhamdulillah. tertunai jugak niat nak spent time together even kat bilek die je pun. awak bayangkan laa. sepanjang sem punya la bizi sampai xde mase pun nak jumpe. kalau terserempak pun sempat hai hai bai bai je. tapi syukur sangat dapat study hidro sama sama dengan dia. sayang sue sangat sangat !

before cuti, sempat buat BBQ ngan budak kelas kat Pantai Minyak Beku. owhhh awesome. sangat best. sampaikan terovernight. ish ! bebudak ni kan satu hal plak g singgah lepak tengok bola. xkan ktorg nak balik sendiri2. terpaksa la tengok bola jugak memandangkan musim EURO ni. ish xbest ! keterpaksaan. pastu abes bola teros balik hostel. kol 430 pagi. nasib baik guard bagi masuk. huhuhu.

sekarang da start cuti. owh merindukan ramai orang. teringat kat seseorang. dia call before balik

" fil. da nak balik ke ?"
" aah. abah aku da sampai. kau ? "
" jap lagi. jaga diri baik baik tau. selamat bercuti "
" okey. berehhh. jage diri jugak "
" ehhh nak jumpa jap. bagi barang kau "
" okeyy okeyy "

macam sengaja nak jumpa pulak. hahaha. hmmm. hati owh hati. kenapa kau buat aku macam ni. kenapa ? boleh tak guide aku sikit. tunjuk betul betul sapa yang kau nak ???? 

STRONG. STRONG. STRONG

No comments:

Post a Comment

daun pandan daun selasih,
awak yang komen, saya ucap terima kasihhh